Sluiten
Menu

Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde


Privacy verklaring

Vicentica Govers en haar praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde, doet er alles aan om uw privacy maximaal te waarborgen. Hieronder volgt haar privacy verklaring. Als u hier vragen over heeft kunt u contact met Vicentica Govers opnemen.

Algemeen

De AVG is de nieuwe wet ter bescherming van privacy en persoonsgegevens. Op grond van deze wet heeft een organisatie, die met persoonsgegevens werkt, bepaalde plichten en heeft degene, van wie de gegevens zijn, bepaalde rechten. Naast deze algemene wet gelden specifieke regels voor de privacy in de gezondheidszorg. Deze regels staan onder andere vermeld in de Wet Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO). Dit privacyreglement is bedoeld om u te informeren over uw rechten en mijn plichten die gelden op grond van de AVG en de WGBO.

Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde van Vicentica Govers

In de Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde van Vicentica Govers (hierna aangeduid als “de Praktijk”) worden diversen persoonsgegevens van u verwerkt. Dit is nodig om u medisch goed te kunnen behandelen en voor de financiële afhandeling van uw behandeling.

De plichten van de Praktijk

Vicentica Govers van de Praktijk is volgens de AVG de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die in de Praktijk plaatsvindt. De Praktijk voldoet als volgt aan haar plichten:

Uw rechten

Verstrekking van uw persoonsgegevens aan derden

Vraag of klacht

Heeft u een vraag of een klacht? Dan gaat Vicentica Govers hierover graag met u in gesprek.


Vicentica Govers, februari 2020