Sluiten
 Menu
logo vicentica govers acupunctuur

Praktijk voor Traditionele Chinese Geneeskunde


Tarieven


Voor een kruiden- of een acupunctuurbehandeling, of een combinatie daarvan, wordt € 57,50 in rekening gebracht. Als u aanvullend verzekerd bent, vergoedt uw zorgverzekeraar veelal deze consultkosten. U kunt het beste uw zorgverzekeraar even bellen of uw polis checken om zeker te weten hoeveel uw zorgverzekeraar vergoedt.

De kruiden komen altijd voor eigen rekening. Uiteraard worden met u de diverse mogelijkheden en de daarbij behorende kosten besproken.

Mocht u verhinderd zijn voor uw afspraak of wilt u onze afspraak verschuiven dan verneem ik dat graag minimaal 24 uur vantevoren van u.
Bij te laat annuleren moet ik u het consult, helaas, in rekening brengen.

Acupuntuur Vicentica Govers
Beroepsvereniging
Om vergoed te worden door de diverse zorgverzekeraars is een praktiserend lidmaatschap bij een beroepsvereniging vereist. Sinds 2000 staat Vicentica Govers ingeschreven als praktiserend lid bij de beroepsvereniging voor Traditionele Chinese Geneeskunde ZHONG.

Dit houdt in dat Vicentica zich conformeert aan het beroepsprofiel en de nascholingsplicht die de beroepsvereniging haar praktiserende leden voorschrijft.

Acupuntuur Vicentica Govers
KAB
Vicentica is aangesloten bij de koepelorganisatie KAB, de Klachtencommissie voor Alternatieve Behandelwijzen.
Acupuntuur Vicentica Govers